
2 kieliszki wina imbirowego
500ml śmietany kremówki 30%-36%
4 łyżeczki cukru pudru
8 owoców marakui (można zastąpić kiwi)
Na talerzu rozkrusz jeden podkład biszkoptowy, nasącz kieliszkiem wina. Drugi biszkopt rozkrusz na poprzedni i nasączyć drugim kieliszkiem wina. Śmietanę wolno zmiksuj z cukrem pudrem i miąższem z 2 marakui. Ubitą,na lekki krem, śmietaną polej biszkopty. Wydrąż miąższ z pozostałych owoców, polej po wierzchu. Wstaw do lodówki, poczekaj aż stężeje.
FRAGMENT PROGRAMU NIGELLI:
1 komentarz:
Ubitą,na lekki krem, śmietaną polej biszkopty. Wydrąż miąższ z pozostałych owoców, polej po wierzchu. Wstaw do lodówki, poczekaj aż stężeje.
generic viagra
Prześlij komentarz